Різдвяне привітання благочинного Городищенського округу Черкаської єпархії УПЦ, настоятеля Михайлівського храму м. Городище протоієрея Іоанна Жигала

Вівторок, 05.01.2021 08:46

Улюблені у Христі браття і сестри, дорогі наші парафіяни! Знову й знову з ласки Божої до нас сходить незбагненна таїна народження у світ нашого Спасителя, Господа Бога Іісуса Христа. Спокій і тиша Різдвяної ночі приносять нам найвеличнішу та найціннішу благовість, сповнену невимовною людським словом радістю: «Христос-Месія народився! З нами Бог!».

Богонемовля народжується в убогому Вифлеємі і заради кожного з нас, Він у час Різдва хоче прийти до Вифлеєму наших душ і пос­тійно залишатися з нами (Мр. 8, 35), а «тим, які його прийняли, дав владу стати Божими дітьми» (Ін. 1 ,12).

У ці святі дні сердечно вітаю вас із Різдвом Христовим та Новоліттям. Щиро бажаю вам від Народженого Богонемовляти Христа міцності духовних і тілесних сил, нескінченної духовної радості, терпіння, любові до Бога і ближніх та твердого стояння за святу Православну віру.

Нехай Новий 2021 рік, який вже настав, ще більш наблизить усіх нас до Христа, до духовного неба і відірве від земних гріховних пристрастей: егоїзму та гордості, користолюбства та заздрощів, розпусти та ненависті. Тоді позитивно вирішаться у нас багато соціальних проблем і наша славна Україна, з Божою допомогою, вийде з будь-якої кризи і різноманітних негараздів.

Від повноти Різдва Христового зичу вам справжнього христинського щастя, міцного здоров’я, добра, миру, злагоди та процвітання. Нехай прийдешній рік виправдає ваші надії та прагнення, принесе добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках взаєморозуміння, затишок і щирість.

Христос народився!

Славімо Його!

Кількість переглядів: 71